خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

عراقچی: سردار باقری دیگر تکرار نخواهند شد

عراقچی: سردار باقری دیگر تکرار نخواهند شد وزیر خارجه در دیدار با خانواده سردار شهید باقری تاکید کرد: الحمدالله جمهوری اسلامی ایران سرداران زیادی دارد که پرچم ها را بلند کرده اند. ولی به هر حال برای ما سردار باقری تکرار نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۲۸۴۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی امروز پنجشنبه به دیدار خاواده سردار شهید باقری رفت و با خانواده ایشان گفتگو کرد.

محورهای مهم اظهارات وزیر خارجه به شرح زیر است:

باید به خودمان تسلیت بگوییم که چنین افرادی را از دست دادیم، آن ها که به آرزویشان رسیدند و به دوستان شهیدشان ملحق شدند.

الحمدالله جمهوری اسلامی ایران سرداران زیادی دارد که پرچم ها را بلند کرده اند. ولی به هر حال برای ما سردار باقری تکرار نخواهند شد.

تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می شود ما تابع هستیم و هر زمانی لازم باشد، سرباز هستیم.

 برادر سردار شهید باقری نیز با اشاره به مذاکرات صورت گرفته اظهار داشتند؛  مقام معظم رهبری اجازه مذاکره دادند که شما زحمت کشیدید که اگر نمی دادند بالاخره برخی می گفتند اجازه ندادند و اینگونه شد.

خون شهدا حتما  درخت تناور جمهوری اسلامی ایران را آبیاری خواهد کرد و ما اثراتش را در همان جنگ 12 روزه هم دیدیم.

الحمدلله جمهوری اسلامی ایران سرداران زیادی دارد که پرچم‌ها را بلند می‌کنند و در مقابل دشمنان می‌ایستند ولی به هر حال شخصیتی مثل شهید باقری تکرار نشدنی است.

شهید باقری یک جایگاه ویژه‌ای به عنوان رئیس ستاد کل ما در طول یک سال گذشته داشت، شاید مثلاً هفته‌ای دوبار سه بار در جلسات مشترک خدمت ایشان بودیم. واقعاً سطح معلومات و سطح دانش،  شجاعت و عقلانیتی که همواره در صحبت‌هایش می‌شد احساس کنید انگیزه بسیار بالایی برای خدمت و تلاش شبانه روزی بود و از نظر من یک الگوی مثال زدنی از ایشان ساخته بود و خیلی شخصاً برای ایشون احترام قائل بودم .

ما به هر حال رفاقتی هم داشتیم و گاهی گفتگوهای بالاخره درد دلی هم با هم می‌کردیم واقعاً خیلی فقدان ایشان سخت است. ولی این خواست خداوند و مشیت خداوند بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار